Thursday, January 22, 2009

Capers with Beni

Možno sa vám to príde detinské, ale je fajn mať nejakú pozitívnu vec, čo poteší a zdvihne náladu, keď je človeku smutno. A okrem toho, čo sa vzťahov týka, môže mať výborné terapeutické a spájacie účinky...:-) Náš Beni... Náš domáci miláčik... (psa nemáme..;-))
(Sme tak trochu blázni...)


Computer guard - Beni celý deň stráži počítač, kým som v práci; ani sa od neho nehne...


Beni with his chocolate brothers - Beni rád sladké...:-)


Enjoying the book - Beni láskavo súhlasil pózovať pre moje profil foto. Bol do toho riadne zažratý...


Candy bath - ale si bahni...


...nebojte sa, dám aj vám...


Yoga Bear - Beni cvičí stoj na hlave


Smarties king

7 comments:

Lucia Bérešová said...

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!! My mame zirafiaka a vzdy, ked je niekto v kupelni, zirafiak ma nacapeny nufak na skle :). Ale asi ho vymenime za niekoho benipodobneho, pretoe nas je len vankusik a nedava tolko moznosti:) Beni je the best!

ludmila said...

Beni bol veľmi nervózny, keď som dala jeho fotky, ale teraz, keď vie, že sa páči, je tak zahanbený od šťastia, že si dal hlavičku pod vankúš...:-) A odkazuje, že ak si adoptujete nejakého medvedíka, máte poslať fotky, aby sa s ním zoznámil a skamarátil...:-)

Lucia Bérešová said...

:) a budu si posielat listy. Kamaratka chce nejake zvieratko a este sa stazovala, ze ma na podlahe v byte vzdy kopu prachu, tak som jej navrhla, nech si kupi korytnacku a na pancier zospodu nech jej nalepi mokru spongiu...

ludmila said...

Hmmm, ale to by trvalo, kým by dlážku umyla...:-) Taky pes s handrou na bruchu by poometal všetko rýchlo, nielen dlážku, ale aj okolie...;-) Ojoj, Beni si teraz myslí, že náš rozhovor sa uberá nebezpečným smerom. On by sa totiž tiež hodil na ometanie... Ale iba teoreticky, Beni, neboj...:-)

Lucia Bérešová said...

ale korytnacka to urobi dokladne!!!! A ked ju pustis rano, kym prides z roboty, dom jak novy a nepotrebuje vencit a nebrese. a nenechava chlpy!!!

ludmila said...

Skôr si myslím, že keď ráno korytnačku pustíš, tak zalezie pod posteľ a ostane tam, až kým neprídeš z roboty...:-) Alebo žeby bola taký športovec?

Lucia Bérešová said...

by si videla, jak korytnacky behaju!!!! Ony zalezu, len ked si tam, potom sa osmelia, nahodia turbo a bzzzzzzz