Tuesday, December 30, 2008

When you find something special...

Poviem vám, tak dlho som ešte pred žiadnym výkladom nestála. Dokonca ani pred kníhkupeckým :-) Išla som len tak okolo a náhodou som doň nazrela. Aj keď viem, že náhody neexistujú. Ale také objavy sú najkrajšie. Zastavila som sa a stála som tam aspoň polhodinu. Dokonalý nádherný model vianočného mestečka zo starých čias. Mám rada, keď sú veci vypracované do detailov, a pri pohľade na toto dielko mi sánka spadla a už viac nevstala. Objavila som pri ňom nielen nanovo vianočnú atmosféru... A stále pozerám, čo všetko na nich (a pri nich) objaviť... (A ešte je to dobré na cvičenie pozornosti...;-)) (PS: prosím ospravedlňte nie stopercentnú kvalitu, ale môj Sony robil, čo mohol)

2 comments:

Lucia Bérešová said...

Wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!!!! Niekto sa teda namakal!!! Ale taky super vyklad som este nevidela!

ludmila said...

Aj preto z toho dýcha taká vianočná atmosféra. Ak niekto niekto niečo robí s takou pozornosťou, tak do detailov a tak dlho, musí mu na tom záležať. Nie je to také neosobné, ako iné výklady... Všetko je super, od vymakaných priečelí domu s nápismi až po zapaľovača lámp, či "ľadovú" sošku... Ale keď som zbadala ešte aj ľudí vnútri kaviarni pri stole so všetkým proviantom, to ma fakt dostalo...